Social bostadspolitk under tryck

En majoritet av politikerna tror att bostadsbristen kan byggas bort. Men hur hjälper det de resurssvaga hushållen som har svårt att klara av hyran för en nyproducerad lägenhet? Måste samhällets stöd till utsatta hushåll reformeras och i så fall hur?
Detta diskuterar vi på ett av våra seminarier i Almedalen:
”Social bostadspolitik under tryck – behöver den svenska modellen renoveras?”

Publicerat av

Peter Sörman

Peter Sörman

Peter Sörman, näringspolitisk chef, Fastighetsägarna MittNord, jurist med stort intresse för tillväxt-, entreprenörskap och regional utveckling. Utflyttad västgöte som numera bor i Nyköping. Har erfarenhet av samhälls- och näringslivsfrågor från såväl regional, nationell och internationell nivå. Peter är också den som företräder Fastighetsägarna i arbetet med stadsomvandlingen i Kiruna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *