Svarthandeln breder ut sig

Det som vi anat och fått signaler om, är nu uppe i fullt dagsljus. Svarthandeln med lägenheter som mest förekommit i storstäderna är nu en realitet även i landsorten. 15 000 för ett förstahandskontrakt i Östersund, (ÖP 3 nov). Effekterna av en reglerad hyresmarknad!

Publicerat av

Peter Sörman

Peter Sörman

Peter Sörman, näringspolitisk chef, Fastighetsägarna MittNord, jurist med stort intresse för tillväxt-, entreprenörskap och regional utveckling. Utflyttad västgöte som numera bor i Nyköping. Har erfarenhet av samhälls- och näringslivsfrågor från såväl regional, nationell och internationell nivå. Peter är också den som företräder Fastighetsägarna i arbetet med stadsomvandlingen i Kiruna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *